Academisch Engels voor de middelbare school voorbereiding

Phoenix Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Academisch Engels voor de middelbare school voorbereiding

Phoenix Academy

"Het doel van de Phoenix Academisch Engels voor High School Voorbereiding programma is om studenten voor te bereiden op het voortgezet onderwijs in te voeren in Australië."

Phoenix ACADEMY

Het Academisch Engels voor High School Voorbereiding programma wordt uitgevoerd uit de Academie stad Perth campus in een rustige tuin, gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. De campus stad bevat ook Beatty Lodge (zelfstandige on-campus accommodatie) moeten de ouders en families beslissen om te bezoeken uit het buitenland. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren in de Academie Academisch Engels voor High School Voorbereiding Program, en deze nationaliteit mix zorgt voor een cultureel gevoelig en veilige omgeving voor jonge mensen.

De ervaring:

 • Intensieve studie van de Engels taal - grammatica en taalfuncties "Het doel van de Phoenix Academisch Engels voor High School Voorbereiding programma is om studenten voor te bereiden op het voortgezet onderwijs in te voeren in Australië."
 • Engels taalonderwijs op de middelbare school vaardigheid gebieden met betrekking tot middelbare school vakken
 • Lezen en notities strategieën en vaardigheden
 • Essay Writing Skills
 • Mondelinge communicatie en luistervaardigheid
 • IT Studies, Media Studies, Drama
 • Kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden
 • Australische Geschiedenis & Cultuur
 • Studievaardigheden, onderzoeksvaardigheden, leessnelheid, het schrijven van rapporten en opdrachten
 • Kleine klassen
 • Volledige recreatieprogramma: Een scala aan sportieve / culturele excursies worden georganiseerd door de school tijdens de les de tijd om het begrip van de Australische samenleving studenten vergemakkelijken, en hen voor te bereiden op de integratie in een Australische middelbare school omgeving.

HET CURRICULUM

De cursus is bedoeld om zich te concentreren op de vaardigheden die nodig zijn voor verdere studie aan een Australische high school. De vier vaardigheden van het schrijven, lezen, spreken en luisteren worden onderwezen in het kader van het leren over de Australische en wereldwijde systemen en samenlevingen.

Engels taaleisen voor Toegang tot High School:

Alle middelbare scholieren wordt verwacht dat zij hun huidige Engels niveau (bijvoorbeeld Cambridge 'O' of 'A' Level; IELTS, TOEFL etc) te bewijzen. Studenten niet in staat om dit te doen moet de iPEPT (internet gebaseerde Phoenix Engels Proficiency Test) Engels Assessment dat beschikbaar is via deze kantoor of via geselecteerde Onderwijs Agents voltooien. Als een Engels niveau niet ETI dan wordt voorzien in een verplichte dertig weken van het Engels zal voorafgaand aan het invoeren van formele studies op de middelbare school worden aanbevolen. Alle studenten een pre-cursor cursus Engels (en Directe invoer studenten) moet voldoen aan de verplichte Engels niveaus zoals in de onderstaande tabel hebben voltooid. Studievoortgang zal variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden, bijvoorbeeld. ingaande taalniveau; woonomgeving; toewijding aan het leren; leeftijd en culturele verschillen.

De duur van de studie:

Studenten kunnen bestuderen van tussen de 2 en 48 weken bij Phoenix Academy. De duur van hun voorbereiding cursus wordt bepaald door hun niveau van het Engels, zoals aangegeven in de onderstaande tabel.

2015 Collegegeld: Phoenix Academy

Collegegeld

 • A $ 395 / wk (01-11 weken)
 • A $ 390 / wk (12-23 weken)
 • A $ 385 / wk (24 - 35 weken)
 • A $ 380 / wk (36-48 weken

Inschrijfgeld A $ 225

Academic Service fee A $ 425

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 - 48 weken
Voltijd
Locations
Australië - Perth, West-Australië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Australië - Perth, West-Australië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan