Lees de Officiële Beschrijving

Overweeg aangepaste executive education afgestemd op belangrijke strategische behoeften van het bedrijfsleven. Uw medewerkers zal gericht blijven op je missie en doelen als ze nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven onder de leiding van de Universiteit van Washington uitstaande faculteit. Ze krijgt de tools om visie van het bedrijf, krijgen een concurrentievoordeel te realiseren, en het bereiken van een betere bottom-line resultaten.

Onze op maat programma's zijn ontworpen voor binnenlandse en internationale bedrijven op zoek naar top kwaliteit van het onderwijs uit de Premier business school in de regio. Aangepaste programma's kan worden gehost op de Universiteit van Washington in Seattle campus, op faciliteit van uw bedrijf, of op een ander off-campus locatie. Een bezoek aan executives uit de hele wereld genieten van het voordeel van de Universiteit van de locatie van Washington in Seattle, bekend als een internationaal centrum voor ondernemerschap, handel en cultuur.

Waarom Universiteit van Washington

Met meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van maatwerk executive education, hebben we een wereldwijde reputatie voor het ontwikkelen van hoogwaardige programma's voor vaste klanten. Onze ervaring is iets wat je op kunt rekenen. We proberen niet om u te verkopen de rook en spiegels; we gewoon focussen op het creëren van een kwalitatief hoogstaand educatief ervaring, van de inhoud en de faculteit om de service en de klas.


Locatie
Seattle, de thuisbasis van de Universiteit van Washington, is een centrum voor de handel, high-tech industrie, en ondernemerschap. De UW Business School werkt samen met tal van internationale organisaties voor onderwijs en onderzoek.

Seattle bedrijfsleven biedt een unieke kans voor bedrijven om de lokale economie uit de eerste hand ervaring door te participeren in lokale bedrijfsbezoeken, spreker evenementen, netwerkmogelijkheden en meer.

Faculteit
Onze faculteit is wereldwijd bekend om hun advies en onderzoek werken, verdienen hoogste eer in de VS en over de hele wereld. Als ervaren executive opvoeders, onze faculteit inspireren en motiveren volwassenen te blijven toepassen aangeleerde technieken lang na de les voorbij is.

Ziet u een aantal bekende namen als u onze faculteit biografieën. Sommige van onze faculteit heeft ervaring, onderwijs bestuurders van andere top executive education universiteiten, terwijl anderen achtergronden in onderzoek en advies in gebieden hebben het hele land.

Geschiedenis en reputatie
Executive Education is het aanbieden van educatieve diensten aan bedrijven voor meer dan 50 jaar. Als onderdeel van de prestigieuze Universiteit van Washington Business School, heeft Executive Education ontwikkelde een wereldwijde reputatie voor excellentie door het verstrekken van verdere steun aan klanten zoals Boeing, Microsoft, Nordstrom, Adobe en vele anderen.

Als de enige vertegenwoordiger van Northwest Unicon (De internationale organisatie voor het lidmaatschap universitair executive education) delen we ideeën en technieken met andere hoogwaardige business schools zoals Darden, Harvard, Stanford, Columbia en Michigan.

Voorbeeldprogramma's

Aangepaste programma's zijn slechts dat - op maat. Ze allemaal te pakken een specifieke behoefte of uitdaging voor een bedrijf. Aangepaste Programma's kunnen sterk variëren in tijd en inhoud.

  • Een twee-daagse seminar over onderhandelingsvaardigheden
  • Een programma van een week op finance en accounting fundamentals
  • Een drie-weekse management development programma waar de deelnemers wonen op de campus
  • Een zes-maanden programma vergadering eenmaal per week tot een specifieke business probleem op te lossen

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019