aangepaste programma's voor organisaties

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

aangepaste programma's voor organisaties

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

We begrijpen de huidige zakelijke omgeving, en hebben ervaring in het diagnosticeren en aanpakken van uitdagingen. Merage Executive Education kunnen afdeling geworden van uw bedrijf bij de ontwikkeling, waardoor aangepaste opleiding en kwalitatief hoogwaardige uitvoering rechtstreeks in uw organisatie.

Ons programma ontwikkeling en ontwerp proces is ontworpen om ons in staat stellen om effectief communiceren met uw organisatie een effectief programma dat de organisatie de behoeften voldoet.

Programma Design


Het aanbieden van superieure programma Design met blijvende impact

Alle goede dingen die bestaan, zijn de vruchten van originaliteit. -John Stuart Mill

De Paul Merage School of aangepaste Executive Business 'Onderwijsprogramma's zijn gemaakt voor een sterke, blijvende impact op individuen, het bevorderen van positieve verandering in organisaties.

Uw bedrijf belangrijke leidinggevenden en managers zullen voldoen aan de Executive Education Team en dan overleg plegen met de leden selecteren van de Paul Merage School of Business faculteit om een ​​uitgebreide diagnose van uw business issues te ontwikkelen en ambachtelijke het juiste trainingsprogramma. Samen ontwikkelen we een uitgebreid programma ontwerp inclusief de inhoud, planning en instructie middelen. Dit maakt het mogelijk een goed begrip van uw belangrijkste problemen en uitdagingen. Het proces is eenvoudig, en u deelnemen aan:

  • Het identificeren van kansrijke leiders
  • De afronding van het programma en de faculteit
  • Diagnose van de behoeften
  • Uitvoering van het programma
  • Het opstellen van programma-inhoud en het formaat
  • Evaluatie van het programma
  • Herziening van programma-ontwerp


Een programma-ontwerp voorstel wordt vervolgens voorgelegd aan de belangrijkste van uw bedrijf personeel voor de toetsing en de aanpassingen en wijzigingen. Ten slotte bepalen we de beste manier en plaats voor de programma's. Zo is het proces als volgt gekarakteriseerd: gezamenlijke vaststelling van Content and Joint Program Review en modificatie.

Dit proces kan uw bedrijf een open en vertrouwelijke communicatie met ons. Elk van uw vragen en / of opmerkingen zullen grondig en particulier worden bijgewoond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Irvine, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates