Aa theater

College of du Page

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aa theater

College of du Page

Het Theater programma is bedoeld voor studenten die van plan zijn om hun studie voort te zetten bij een baccalaureategranting instelling, voor studenten die willen hun opleidingen te verbreden met theater keuzevakken, en voor leden van de gemeenschap en studenten die willen deelnemen aan de universiteit theatervoorstelling groepen.

Elk semester het Theater programma presenteert twee producties. Wij bieden lessen in acteren, Improvisatie, Regie, Voice en Diction, Theater Waardering, Stage Movement, Stagecraft, Stage Management, Stage Make-up, Technische productie, bestrijding en Audition. Studenten kunnen de Associate in Arts graad na te streven.

College Theater omvat StageWorks, die volledig zijn ontworpen producties, theater Actoren in de Studio, producties met minimalistisch design om zich te concentreren op het acteren proces als een verlengstuk van de klas, en Freestage, dat is een spannend alternatief prestaties arena benadrukken fantasierijke schrijven en regisseren, acteren vindingrijk en creatief gebruik van de ruimte. Belanghebbende actoren worden uitgenodigd. Audities worden gehouden in het begin van elke academische termijn. Geen ervaring nodig is en alle leeftijden zijn welkom.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Glen Ellyn, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates