Aa In Engineering

Potomac State College of West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aa In Engineering

Potomac State College of West Virginia University

Civiele techniek

Carrièremogelijkheden

Traditionele gebieden van professionele specialisatie voor civiel ingenieurs onder milieutechniek, geotechniek, waterbeheer en waterbouwkundige engineering, openbare werken en ruimtelijke ordening, vervoer techniek, bouwkunde en bouwkunde. De lijst is uitgebreid tot analytische en fysische modellering, materiaalkunde, niet-destructieve testen, robotica en kunstmatige intelligentie, geavanceerde instrumenten en computer-aided engineering omvatten.

Eisen voor Graduation

Om een ​​Associate of Arts Degree te verdienen in de ingenieurswetenschappen met een major in Civiele Techniek, moet een student een minimum van 67 credit-uren nodig is en keuzevak werk te voltooien.

NOTE: ENGR 199 vervangt WVUe 191 als eerste semester vereiste.

elektrotechniek

Carrièremogelijkheden

Electrical and Electronic Engineers houdt 36 procent van de engineering banen in de VS, waardoor het de grootste tak van de techniek. De meeste banen zijn in bedrijven die computers produceren, communicatie-apparatuur, elektrische en elektronische apparatuur, kantoormachines, professionele en wetenschappelijke apparatuur en vliegtuigen en vliegtuigonderdelen. Eisen voor Graduation

Eisen voor Graduation

Om een ​​Associate of Arts Degree te verdienen in de ingenieurswetenschappen met een major in Electrical Engineering, moet een student een minimum van 70 credit-uren nodig is en keuzevak werk te voltooien.

NOTE: ENGR 199 vervangt WVUe 191 als eerste semester vereiste.

machinebouw

Carrièremogelijkheden

Meer dan drie van de vijf banen zijn in de industrie. Van deze, velen zijn in de machines, transportmiddelen, elektrische apparatuur, instrumenten en producten van metaal industrie.

Eisen voor Graduation

Om een ​​Associate of Arts Degree te verdienen in de ingenieurswetenschappen met een grote in Mechanical Engineering, moet een student een minimum van 68 credit-uren nodig is en keuzevak werk te voltooien.

Opmerking: ENGR 199 vervangt WVUe 191 als eerste semester vereiste.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Keyser, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates