APQ in global business leiderschap en internationale betrekkingen

Human Capital (Singapore)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

APQ in global business leiderschap en internationale betrekkingen

Human Capital (Singapore)

Georgetown University (GU) - HCS Academy (HCS)

ADVANCED BEROEPSKWALIFICATIES (APQ) IN GLOBAL zakelijk leiderschap en internationale betrekkingen

Georgetown University (GU) ontwikkelde een speciaal ontworpen Advanced Management Programme, wat leidt tot een Advanced Professional Kwalificatie (APQ) bij Global Business Leadership en Internationale Betrekkingen. Dit programma komt voort uit een eerder initiatief van HCS op de Global Immersion programma, dat werd gelanceerd door minister Heng Swee Keat in november 2013. Dit APQ streeft naar Singapore SkillsFuture agenda en economische vooruitgang te ondersteunen als Singapore wordt verplaatst naar de volgende fase van de ontwikkeling naar een geavanceerde economie en inclusieve samenleving.

De APQ programma is ook eerste in zijn soort speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen in Singapore en internationaal. HCS Academy is inderdaad bevoorrecht om GU hebben als een gewaardeerde partner. In lijn met de SkillsFuture de stuwkracht, de APQ stelt een grens programma dat de volgende in de uitoefening van de mogelijkheid de ontwikkeling en groei van de productiviteit in ondernemingen bevat:

 • Reflectief denkproces;
 • Proactieve mentaliteit geaardheid;
 • Verwerven van vaardigheden sets en kennis in de globalisering van het bedrijfsleven;
 • Redesign en transformatie van bedrijven en cultuur;
 • Productinnovatie; en
 • Expansie van de markten via internationalisering.

De APQ wordt uitgevoerd in het Engels met simultaanvertaling in het Chinees door professionele tolken. Leermiddelen zijn in het Engels en Chinees. Deelnemers worden beoordeeld op basis van sluitstuk projecten hun team.

WAAROM APQ internationale zakelijk leiderschap en internationale betrekkingen?

Wat voor soort carrière heeft dit APQ programma bereidt je voor?

Dit APQ kunnen deelnemers nieuwste kennis en inzichten in business disciplines en management vaardigheden die nodig zijn om te evalueren, profiteren en gedijen op regionale en mondiale zakelijke kansen te verwerven. Het is geschikt voor deelnemers die al in of aspirant om mee te doen in het mondiale zakelijke omgeving en uitdaging.

Wie zou profiteren van dit programma?

De APQ programma zal helpen PMEs, corporate en zakelijke leiders, evenals ondernemers identificeren kansen en uitdagingen van het zakendoen in andere landen om beter te concurreren in de huidige wereldeconomie. Deskundigheid Georgetown University's en het netwerk, in combinatie met de kracht in de internationale business strategie, management, beleid, internationale betrekkingen, en leiderschap, maken het programma echt uitzonderlijk. Georgetown University heeft een curriculum dat zich richt op de concepten, technieken, tools en onderwerpen het meest relevant voor senior executives die speciale belangen in de global business ontwikkeld. Welke carrière heeft de APQ programma bereidt je voor?

Dit APQ kunnen deelnemers nieuwste kennis en inzichten in business disciplines en management vaardigheden die nodig zijn om te evalueren, profiteren en gedijen op regionale en mondiale zakelijke kansen te verwerven. Het is geschikt voor deelnemers die al in of aspirant om mee te doen in het mondiale zakelijke omgeving en uitdaging.

ACCREDITATIE

Kunt u mij meer over de Georgetown University en de McDonough School of Business vertellen? Opgericht in 1789, Georgetown is de natie de oudste katholieke en jezuïet universiteit. Georgetown werd opgericht op de Jezuïeten beginselen van gelijkheid, respect en cura personalis, of opleiding van de hele persoon, en die dezelfde waarden bepalen de school vandaag.

Georgetown interdisciplinaire benadering van de wereldwijde zakelijke en internationale politiek is ontstaan ​​met de handel en diplomatie studies programma's ontwikkeld door de School of Foreign Service in het begin van de twintigste eeuw. In een tijd waarin business schools geconcentreerd bijna uitsluitend op de binnenlandse handel, Georgetown realiseerde zich dat de wereld van het bedrijfsleven is steeds mondialer. Vanaf het begin, heeft de Universiteit van Georgetown McDonough School of Business voortdurend versterkt haar innovatieve benadering van executive education. Meer dan een decennium geleden, de school geïntroduceerd internationale residenties en integratieve cursussen als de belangrijkste componenten van zijn Executive MBA-programma's.

Vandaag de dag wordt de McDonough School of Business wereldwijd bekend om haar sterke punten in de strategie, het internationale bedrijfsleven, de wereldwijde logistiek en financiën De McDonough School of Business is gerangschikt No. 3 in de Verenigde Staten en No. 17 wereldwijd voor haar Executive Education programma's op maat door de Financial Times in 2014. De Georgetown McDonough Executive Education werd ook genoemd No. 1 in de VS voor de internationale programma's. Internationale business school enquêtes hebben de universiteit gerangschikt voorsprong op een aantal gerespecteerde concurrenten, waaronder Harvard, INSEAD, Wharton, University of Oxford: Saïd, Kellogg en MIT.

Nationale en internationale accreditatie:

Midden-Staten de Commissie van Hoger Onderwijs & AACSB (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business)

Nationale of internationale ranking in zijn land van herkomst:

 • Georgetown University # 20 (US News & World Report)
 • McDonough School of Business
 • Global Executive MBA # 12 (Economist - Global Rankings)
 • Executive MBA # 14 (Economist - US Rankings)
 • Full Time MBA # 23 (US News & World Report)
 • Part-time MBA # 11 (US News & World Report)

Toelatingscriteria & TERM DATA

Wat zijn de algemene toelatingseisen?

Dit zijn de algemene toelatingseisen voor toelating tot de APQ programma: - Een goede bachelor's degree of een gelijkwaardige opleiding (Kandidaten met HR WSQ Professional Diploma / Specialist Diploma in aanmerking komen. Andere kwalificaties zal worden beschouwd op een geval per geval, afhankelijk van HCS Academy Academische Raad en de goedkeuring van Georgetown University).

 • Relevante werkervaring - Competentie in het Engels of Chinees

Onderwijsfaciliteiten / leermethode / pedagogie

Welke vorm heeft de leer te nemen?

Nadruk op praktische vaardigheden en kennis Acquisition ('Pracademic')

Het programma zal zich richten op vaardigheden beheersing en het ontwikkelen van een mentaliteit om voortdurend te streven naar een grotere excellentie door toepassing van kennis, toepassing en ervaring. De toepassing van vaardigheden zullen worden gedekt onder de groep projecten, en case studies gebaseerd op real-life zakelijke uitdagingen.

Het programma kader en syllabi zullen de deelnemers in staat te stellen: a) Ontdek zakelijke uitdagingen en transformatie b) Onderzoek "best practices" en de toe te passen in de mondiale context. c) Bouw competenties om gevoelige en competitieve situaties te identificeren. d) evalueren en wereldwijde expansie strategieën te implementeren.

Wie zal het onderwijzen van het programma?

Het programma bestaat uit 200 uur natuurlijk instructie en project werk zal worden geleid door vooraanstaande docenten van de Universiteit van Georgetown McDonough School of Business en de School of Foreign Service. De Academic Director van de APQ programma is professor Marc L. Busch.

Wat is de planning eruit?

De cursus wordt uitgevoerd over 4 termen in 3 locaties, zoals hieronder afgebeeld:

Locatie Term Voorbeeld

1 Intake 2015

 • Singapore Term 1, 13-18 april
 • Singapore Term 2, 1-06 juni
 • China Term 3, 24-26 augustus
 • Washington DC Term 4, 16-24 november

2 Intake 2016

 • Singapore Term 1, 07-12 maart 2016
 • Singapore Term 2, 20 - 25 juni 2016
 • China Term 3, 22-24 augustus 2016
 • Washington DC, USA Term 4, van 14 - 20 november 2016

Wat gebeurt er als een deelnemer van het programma niet kan voltooien?

In het algemeen moeten alle deelnemers van de inname cohort te volgen. HCS Academy College en de Universiteit van Georgetown McDonough School of Business zal speciale gevallen van uitstel te overwegen op een case-by-case basis.

Zal er een diploma-uitreiking zijn?

Ja. Er zal een diploma-uitreiking in Georgetown University, Washington DC, de VS worden

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
8 maanden
Voltijd
Price
Prijs
60,000 SGD
exclusief BTW
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Singapore - Singapore
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Washington D.C., District of Columbia
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan