ALMA Zomercursus - A Taste of Italy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

110794_Alma_20171219_018.jpg

A Taste Of Italy is de eerste korte cursus van ALMA:

Een 1-week durend programma gericht op internationale studenten die op zoek zijn naar een eerste culinaire kunstervaring met een passie voor Italiaans eten en die hun reis naar Italië willen verrijken, inclusief een andere manier om het land te verkennen en de voortreffelijkheid van de Italiaanse gastronomie te ontdekken in een gloednieuwe manier.

De cursus, aansluitend op de "ALMA-methode", combineert academische lessen, directe ervaring met producten en grondstoffen, beheersing van technieken en processen, kennis en praktijk van Italiaanse traditionele recepten en omvat een focus op pasta, wijn en gebak evenals een lezing over de geschiedenis van de Italiaanse keuken en een proeverij. Daarom is het de beste gelegenheid voor studenten die naar Italië reizen om de geheimen van de Italiaanse keuken te ontdekken en om een eerste benadering te krijgen met het culinaire kunstonderwijs.

Het programma biedt de studenten ook de mogelijkheid om rechtstreeks de levensloop van de school te leren kennen, en is daarom voorbereidend op ALMA-cursussen, het New Italian Culinary Program en het Italian Modern Pastry-programma.

De school verstrekt op verzoek ook informatie over hotels in Parma, UNESCO Creatieve Stad van Gastronomie en Cultuurstad 2020, en in de nabije omgeving om die structuren te selecteren die de "eten en wijn" -ervaring kunnen verrijken.

Schema 2019:

· Summer edition: 22 juli nd - 26 juli 2019

· Autumn editie: 30 september - 4 oktober 2019

Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

THE WORLD’S LEADING CENTER FOR TRAINING IN ITALIAN CUISINE ALMA - The International School of Italian Cuisine is hosted in the magnificent Ducal Palace of Colorno, located in a beautiful Italian-styl ... Lees meer

THE WORLD’S LEADING CENTER FOR TRAINING IN ITALIAN CUISINE ALMA - The International School of Italian Cuisine is hosted in the magnificent Ducal Palace of Colorno, located in a beautiful Italian-style garden. The school is 10 km from Parma, the heart of the Italian Food Valley, and awarded by UNESCO as Creative City of Gastronomy, where also EFSA - the European Food Safety Authority is located. Lees Minder