Cursus: Algemeen Engels

Ik wil u van harte welkom in The Language Academy. Onze comfortabele school is gevestigd in een modern gebouw in Down Town Fort Lauderdale, op slechts korte afstand van de stranden, banken, musea en cafes. En nog belangrijker, we hebben prachtige leraren en klas spaties om u te helpen verwerven en te leren van de Engels taal in dynamische instellingen. Bovendien, ons curriculum bevat veel feitelijke aspecten die door onze omgeving om de mogelijkheden voor "contextueel leren" te creëren.

Onze voorzieningen

Onze state-of-the-art Media Lab omvat TV / videorecorder, taal-learning software en cd-rom faciliteiten voor individueel als klassikaal gebruik. Dankzij onze cursussen, de zelf-toegang Media Center en ons levendig sociaal programma van activiteiten en excursies, wij zijn ervan overtuigd dat u het meeste uit uw verblijf in Fort-Lauderdale en beter en sneller Engels leren.

Uw Eerste Dag

Wanneer je aankomt op de Language Academy, zal een van onze medewerkers u te ontmoeten en uw registratie. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​instaptoets bestaat uit een schriftelijk en luisteren test. Dan zul je een interview met de directeur van Studies of een senior docent hebben. Tijdens dit gesprek uw begrip van het gesproken Engels zal worden beoordeeld. Schaal plaatsing is gebaseerd op de gecombineerde resultaten van beide proeven. Tijdens de eerste dag zullen onze medewerkers u kennismaken met de school, de lokale voorzieningen en het leven in Fort Lauderdale.

Cursus Niveaus

Er is een speciaal programma van de studie voor elk niveau en onze indeling systeem stelt u in staat om naar het volgende level als je klaar bent. Er zijn acht niveaus van de studie:

  • Beginner
  • Elementair
  • Pre-Intermediate
  • Intermediate (2 verdiepingen)
  • Upper Intermediate
  • Vergevorderd

Onze klassen zijn klein en zorgvuldig gesorteerd. Het maximum aantal leerlingen in een Executive Course is 5 en er is een maximum van 14 studenten in een algemeen Engels klasse. Deze regel geldt voor alle dagelijkse cursussen. Alle cursussen zijn multinationale en Engels is altijd de manier van communiceren met de docenten en met andere studenten.

Zie 2 andere vakken van The Language Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019