AAS in Hospitality Management (ondernemerschap)
Hudson County Community College
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Jersey City, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
USD 149 / per credit *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* per krediet voor ingezetenen; $ 298,00 per krediet voor niet-ingezetenen; $ 440,00 per krediet voor internationaal of buiten de staat
Invoering
De AAS in Hospitality Management-Entrepreneurship-optie is bedoeld om studenten een inleiding te bieden tot de unieke concepten van bedrijfseigendom in de horeca. Deze optie zal zich richten op hoe nieuwe zakelijke ondernemingen worden gecreëerd. De nadruk zal liggen op actuele onderwerpen binnen het ondernemerschap en omvat: franchising, innovatie, ondernemerscreativiteit en gerichte vormen van marktonderzoek. De optie biedt ook praktische praktijkervaring met ondernemerschap, inclusief de ontwikkeling en theoretische implementatie van een bedrijfsplan.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Ondernemerschap AAS Algemene onderwijsvereisten
- ENG-101 College Samenstelling I
- ENG-102 College Samenstelling II
- CSC-100 Inleiding tot computers en computers
- ENG-112 Toespraak
- Eén keuzevak Diversiteit
- Voltooi 2 keuzevakken Sociale wetenschappen of geesteswetenschappen
Hospitality Management Ondernemerschap AAS Belangrijkste vereisten
- CSS-100 Succes van studenten
- ACC-121 Boekhoudprincipes I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 Principes van macro-economie
- HMT-104 Culinair voor gastvrijheid
- HMT-110 Inleiding tot de horeca
- HMT-111 Inleiding tot ondernemerschap
- HMT-115 The Urban Entrepreneur
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Innovatie, creativiteit en marketing
- HMT-217 franchising
- HMT-210 Horeca- en reisrecht
- MAN-121 Managementprincipes
Voltooi 2 keuzevakken met beperkte programma's:
- CAI-223 Voedsel-, drank- en loonkostenbeheersing
- ACC-211 geautomatiseerde boekhouding
- ACC-221 Boekhoudprincipes II
- BUS-230 Ondernemingsrecht
- ECO-202 principes van micro-economie
- HMT-106 Cultuur en geografie in toerisme
- HMT-112 Inleiding tot reizen en toerisme
- HMT-116 Restaurant Operations Management I
- HMT-122 Front Office Operations
- HMT-128 Evenementenplanning Reizen en toerisme
- HMT-204 Fundamentals of Wine and Food
- HMT-206 informatiesystemen in gastvrijheid en toerisme
- HMT-209 Tourmarketing, verkoop en promoties
- HMT-213 Principles of Hospitality Marketing
- HMT-214 Hotelgroep en congresverkoop
- HMT-215 Housekeeping Management
- HMT-216 Restaurant Operations Management II
- MAN-221 Marketing
- MAN-232 Human Resource Management
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Inleiding Kansen en statistieken