{academiccourses-a-level:singular} in Onderwijskunde in de Verenigde Llangefni Verenigd Koninkrijk

Beste {academiccourses-a-level:plural} in Onderwijskunde in de Verenigde Llangefni Verenigd Koninkrijk

Onderwijskunde

Degenen die het onderwijs na te streven als een carrière zal cursussen die zijn ontworpen om toekomstige docenten te trainen ondergaan. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen ontwikkeld voor studenten die willen elke onderwijs geloofsbrieven aan te vullen. Deze cursussen worden aangeboden op diverse instellingen over de hele wereld.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top {academiccourses-a-level:singular} in Onderwijskunde in de Verenigde Llangefni in UK

Lees meer

A-levels

Llandrillo Menai International
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rhôs-on-Sea Bangor Llangefni +2 more

In het Verenigd Koninkrijk, dit is de meest populaire manier om vooruitgang te boeken naar uw plaats aan de Universiteit. Je studeert voor maximaal 4 personen uit het aanbod van 45 onderwerpen aangeboden in onze campussen, voor een periode van 2 jaar. Je studeert 4-5 uur per vak per week en hebben ook 1-1 keer met uw persoonlijke tutor voor feedback en ondersteuning. [+]

A Levels

Categorie: A Levels en International Baccalaureate

Onderwerpen: Een niveau in het Verenigd Koninkrijk, dit is de meest populaire manier om naar je plek op de universiteit te evolueren. Je studeert voor maximaal 4 personen uit het aanbod van 45 onderwerpen aangeboden in onze campussen, voor een periode van 2 jaar. Je studeert 4-5 uur per vak per week en hebben ook 1-1 keer met uw persoonlijke tutor voor feedback en ondersteuning.

Ongeveer 700 studenten nemen deel aan een level studie elk jaar aan het College. 98,5% van onze studenten geven hun A Levels met ons vergeleken met een landelijk gemiddelde van 98,1%. 20% van de studenten scoren A - Een kwaliteiten. 60% van de studenten scoren A - C kwaliteiten.... [-]