A / c, ref. & Verwarmingstechniek (as)

CBT College - Miami

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

A / c, ref. & Verwarmingstechniek (as)

CBT College - Miami

Wanneer u zich inschrijft in de A / C koeltechnieker programma op CBT College, zou je de opleiding die nodig is om te beginnen met het werken in een entry-level positie te ontvangen. Je hoeft niet naar jaren en jaren training besteden aan de industrie ervaring die nodig is om te beginnen met het vinden van werk ontvangen; in plaats daarvan, zult u besteden acht maanden in dit programma, dat beschikbaar is in het Engels en de Spaanse taal is. De hands-on training en cursussen die u, terwijl ingeschreven in een A / C & Koeling Technician programma op onze Flagler of Hialeah campussen zal u helpen te leren hoe om te begrijpen, ontwikkelen, reparatie, en een verscheidenheid van apparatuur te handhaven. De cursussen die u dekt verschillende gebieden, waaronder:

  • Basic Design
  • Reparatie van woningen en commercieel Equipment
  • Air Conditioning Repair
  • Verwarming Equipment Repair
  • Installatie
  • Refrigeration Maintenance
  • en meer…

De A / C & Koeling Technician programma zal je leren hoe je industriële blauwdrukken volgen ook.

Voor meer informatie over de A / C & Koeling Technician programma verkrijgbaar bij CBT College te leren, bel ons vandaag nog!

Voor informatie over betaald werk met betrekking tot deze academische programma, klik hier. Voor gedetailleerde informatie over begrippen en toelichtingen, kunt u terecht op: www.cbt.edu/academics/disclosure

Doelstelling

Zodra u met succes hebben afgerond de A / C & Koeling Technician diploma programma op onze Hialeah of Flagler campussen, zult u in staat om te installeren, te onderhouden, en reparatie koeling, verwarming en airconditioning systemen van alle soorten. Zodra u de A / C & koeltechnieker diploma programma klaar bent, kunt u uw credits overzetten naar de Associate Degree in Airconditioning & Refrigeration programma verkrijgbaar bij CBT College. Je zal moeten worden gecertificeerd zodra je dit diploma programma hebben afgerond.

Uitkomsten

Het gemiddelde salaris voor een A / C & Koeling Technici was $ 40.630. Uw salaris is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de certificeringen, de locatie en het niveau van de ervaring die je hebt.

Vooruitzicht

Binnen de komende tien jaar, is deze industrie zal naar verwachting groeien met 9 procent, volgens het Bureau of Labor Statistics. De meeste woningen en gebouwen nu gebouwd moeten centrale koel- en verwarmingssystemen, die de noodzaak voor A / C & Koeling Technici in vraag zal blijven.

EJTAer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Miami, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Miami, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan