5 maanden durend programma - Londen

Spéos Paris-London Photographic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

5 maanden durend programma - Londen

Spéos Paris-London Photographic Institute

Het Professional Photography Basics-programma is een lichtere versie van het Spéos programma en bestrijkt een korte duur van 5 maanden. Dit programma vindt tweemaal per jaar plaats in Londen , met opnames in september en februari van elk jaar. Dit programma is bedoeld voor studenten die professionele fotografie willen bestuderen op een zeer snelle en intensieve manier.


Doelen

Het Professional Photography Basics-programma heeft tot doel de basisprincipes van studio-opnamen en fotoreportages te verwerven. Het geeft een overzicht van de te beheersen vaardigheden om een ​​professionele fotograaf te worden.

De studiepunten die tijdens dit programma zijn verworven, bieden studenten die beroepsmakend willen worden hun studie aan Spéos door het tweede deel van de volgende 1-jarige of 2-jarige programma's te integreren:

  • Professionele fotografie,
  • Titel van fotograaf RNCP level I,
  • Europese Master in Fotografie.

Neem contact op met Spéos voor meer informatie.


Praktische informatie

Volgende sessie: september 2018 - januari 2019

Campus: Londen

Voertaal: Engels

collegegeld:

  • Frankrijk, VK, EU-onderdanen: € 8.250 / £ 7,400
  • Internationale studenten: € 10.250 / £ 9.100


Cursus beschrijving

Studio

3 uur per week

Deze cursus is gewijd aan de verwerving van de technieken die essentieel zijn voor studio-opnamen, evenals aan de behandeling van digitale beelden.

Studenten worden ingewijd in het stop-systeem, verschillende soorten verlichting, de algemene principes van gebalanceerde lichtbronnen en verschillende soorten camera's, van 35 mm tot groot formaat.

Een inleiding tot de klasse "Stijl en compositie" zal de studenten laten kennismaken met de noties van stijl en compositie in professionele fotografie.


fotojournalistiek

3 uur per week

De cursus is bedoeld om een ​​overzicht te geven van de fotojournalistiek, met de nadruk op drie hoofdgebieden: plaats, evenement en thema. Opdrachten omvatten de verslaggeving van evenementen in Londen en een langdurig documentair project over een lokale buurt.


Visuele identiteit

3 uur per week

Deze cursus is bedoeld om studenten aan te moedigen hun eigen ideeën en concepten te ontwikkelen en ze in "fotografische realiteiten" te veranderen. Het biedt hen de kritische hulpmiddelen om hun eigen foto's en die van hun medestudenten te bespreken en te analyseren, om zo constructieve kritiek te geven met behulp van de basisregels van compositie en hun eigen gevoel voor esthetiek.

Aan het einde van het tweede deel kunnen studenten begrijpen hoe een beeld wordt opgebouwd, hoe het op een efficiëntere manier kan worden gepresenteerd, hoe een bepaalde fotografische samenhang en een eigen 'visuele signatuur' kunnen worden ontwikkeld.


Bezoeken aan musea en galerieën

3 uur per week

Deze cursus combineert lezingen met bezoeken aan musea en galerieën en heeft tot doel een overzicht te geven van de geschiedenis van fotografie en de voortdurend evoluerende fotografische processen, van hun ontstaan ​​tot het heden. De nadruk ligt op de analyse van echte afdrukken in plaats van reproducties, waarbij gebruik wordt gemaakt van de rijke fotografische bronnen die beschikbaar zijn in de plaatselijke musea en galerijen.


Computer imaging

3 uur per week

In deze workshop hebben de deelnemers een overzicht van Adobe Lightroom. Ze leren de basisprincipes van het werken met hun afbeeldingen, van importeren, beoordelen, sorteren en organiseren, tot verwerken en tot slot exporteren en delen op internet.


Inschrijving en contact

Inschrijvingen zijn het hele jaar door open en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

U kunt uw aanvraag via het online inschrijvingsformulier verzenden.

Neem gerust contact op met Spéos als je vragen hebt over dit programma.

Op elk moment bent u van harte welkom om de school te komen bezoeken, maak gewoon een afspraak!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
5 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,250 EUR
Frankrijk, VK, EU-burgers: € 8.250 / £ 7.400 - Internationale studenten: € 10.250 / £ 9.100
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates