4 weken essentiële vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

4 weken essentiële vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type.

Tijdens de cursus leren studenten een aantal essentiële, culinaire vaardigheden op verschillende gebieden van het koken. Studenten vertrekken met de mogelijkheid om goed eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving.

Een niveau 2 Award in voedselveiligheid in catering is ook opgenomen in deze cursus, samen met de CTH Level 2 Award in Culinary Skills-kwalificatie.

tcma

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat met de basis van de kookkunsten.

De lessen zijn zo ontworpen dat ze recepten en technieken bevatten waarmee u meer inzicht krijgt in hoe voedsel verandert tijdens het koken. Hiermee kunt u aanpassingen maken en fouten corrigeren terwijl u doorgaat met het produceren van uw eigen recepten en menu's.

Je wordt onderwezen in een kleine groep gelijkgestemde studenten en het grootste deel van je tijd aan de Academie wordt doorgebracht in onze state-of-the-art keukens. U krijgt een uitgebreid begrip van gebieden zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... en nog veel, veel meer!

examens

Er is geen beoordeling of examen over deze cursus.

VERWORVEN KWALIFICATIES

  • Level 2 Award in voedselveiligheid
  • Certificaat van aanwezigheid

tcma

Carriere vooruitzichten

Studenten die de 4 weken essentiële vaardigheden op het gebied van koken voltooien, zijn goed geplaatst om hun werk in tal van keukenomgevingen voort te zetten. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe vaardigheden toe te passen tijdens het werken aan een tussenjaar, terwijl anderen hen tijdens een skiseizoen in de praktijk brengen. De Essential Skills is ook een goede voorloper voor onze langere cursussen, zoals het Intensive Cordon Bleu Diploma, voor studenten die een formele kwalificatie willen behalen.

Tante Marie afgestudeerden staan ​​bekend om hun onovertroffen normen en professionele discipline, waardoor ze veel vraag van ski chalet werkgevers. We werken met een breed netwerk van bedrijven die regelmatig brancheadvies en interviews aanbieden aan onze studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,750 GBP
VERGOEDINGEN £ 2.450- £ 2.750.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Woking, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates