Lees de Officiële Beschrijving

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type.

Tijdens de cursus leren studenten een aantal essentiële, culinaire vaardigheden op verschillende gebieden van het koken. Studenten vertrekken met de mogelijkheid om goed eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving.

Een niveau 2 Award in voedselveiligheid in catering is ook opgenomen in deze cursus, samen met de CTH Level 2 Award in Culinary Skills-kwalificatie.

tcma

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat met de basis van de kookkunsten.

De lessen zijn zo ontworpen dat ze recepten en technieken bevatten waarmee u meer inzicht krijgt in hoe voedsel verandert tijdens het koken. Hiermee kunt u aanpassingen maken en fouten corrigeren terwijl u doorgaat met het produceren van uw eigen recepten en menu's.

Je wordt onderwezen in een kleine groep gelijkgestemde studenten en het grootste deel van je tijd aan de Academie wordt doorgebracht in onze state-of-the-art keukens. U krijgt een uitgebreid begrip van gebieden zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... en nog veel, veel meer!

examens

Er is geen beoordeling of examen over deze cursus.

VERWORVEN KWALIFICATIES

  • Level 2 Award in voedselveiligheid
  • Certificaat van aanwezigheid

tcma

Carriere vooruitzichten

Studenten die de 4 weken essentiële vaardigheden op het gebied van koken voltooien, zijn goed geplaatst om hun werk in tal van keukenomgevingen voort te zetten. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe vaardigheden toe te passen tijdens het werken aan een tussenjaar, terwijl anderen hen tijdens een skiseizoen in de praktijk brengen. De Essential Skills is ook een goede voorloper voor onze langere cursussen, zoals het Intensive Cordon Bleu Diploma, voor studenten die een formele kwalificatie willen behalen.

Tante Marie afgestudeerden staan ​​bekend om hun onovertroffen normen en professionele discipline, waardoor ze veel vraag van ski chalet werkgevers. We werken met een breed netwerk van bedrijven die regelmatig brancheadvies en interviews aanbieden aan onze studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Tante Marie Culinary Academy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
4 weken
Voltijd
Prijs
2,750 GBP
VERGOEDINGEN £ 2.450- £ 2.750.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020