4 rollen van een leider

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

4 rollen van een leider

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Vandaag de dag, verwarring - niet een gladde, vaste koers - vaak heerst in organisaties en bedrijven. In feite, zegt Stephen R. Covey, we zijn nu in een 'permanent whitewater wereld. "Niet alleen zijn goede management vaardigheden belangrijk, maar effectief leiderschap is ook van vitaal belang. Door middel van deze cursus worden de vier rollen van een leider, de deelnemers krijgen de tools, processen en context met succes te leiden, zelfs in tijden van turbulente veranderingen.

Wat leert u

Deze cursus bestaat uit vier sessies gehouden op een middag of avond Wat leert u: Het gebruik van materialen die door Franklin Covey, leert u de vier rollen van leiderschap van toepassing op de werkplek.

  • Inzicht in de rol van de pathfinding, uitlijnen, Empowering en modellering
  • Breng de vier rollen voor een leerling uitgekozen project / initiatief
  • Maak een Win-Win overeenkomsten en leiderschap actieplannen
  • Begrijpen de waarde van de co-ontmanteling proces

Lengte:

Vier - dagdelen van klassikale instructie, gevolgd door de vier rollen van een Leader-cd, die de deelnemers voorziet van een toolkit om verder te begrijpen en toepassen van de vier rollen naar de echte wereld van het werk.


Doel van deze cursus:

Leiderschap is een state of mind, niet een functieomschrijving. Iedereen op elk niveau van de organisatie kunt deze vier principes om een ​​bepaalde situatie en produceren uitstekende resultaten. Deze cursus is een uitstekend vervolg op de 7 Habits van Highly Effective People.

Over Seattle Research Partners, Inc

Seattle Research Partners voldoet aan de leerbehoeften van de managers, supervisors en individuele medewerkers in organisaties. Of u nu een klein bedrijf eigenaar, een human resource professional, een afdeling manager of een senior executive, is onze PEAK Learning Program ™ is ontworpen om u topkwaliteit leren en ontwikkeling ervaringen. We zijn opvoeders en zakelijke leiders zich tot de volledige ontwikkeling van professionals, ongeacht hun vakgebied of branche.  
 
 


Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 dagen
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Seattle, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan