Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduaat in Motion 3D

Tegenover de lineariteit van de traditionele formaten, vandaag in onze omgeving een nieuw paradigma wordt getrokken: on-demand content, bericht fragmentatie, online participatie ... Informatie, opleiding en entertainment stroom onverminderd voort door alle schermen en digitale apparaten . Maar ondanks de veranderingen en boven hen, de designer-communicator uitdaging blijft hetzelfde: om de aandacht van mensen te krijgen. Om dit te doen, het beheer van formele middelen en de sleutels van het verteltheater en overtuiging is ongetwijfeld zijn belangrijkste wapen.

Echter, de audiovisuele schepper moet weten en meester essentiële hulpmiddelen die u in staat om uw ideeën weg te vertegenwoordigen, en hoe meer hoe beter. Tools die projecten in staat om de aandacht van de kijker te vangen te maken. Tools om memorabele berichten te bouwen.

In dit kader, 3D oplossingen bieden de huidige landschap van motion graphics onbetwistbare toegevoegde waarde die is uitgegroeid tot de verspreiding van een sterk concurrerende markt.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Dompel de ontwerper in een proces van reflectie en experimenteren projecten rond geanimeerde grafische en audiovisuele creatie, verdieping kennis van de samenstelling instrumenten en digitale editie niet alleen als een onmiddellijke oplossing voor de fundamentele problemen van de schepping, maar als hulp en ondersteuning wereld van de ideeën.

CURRICULUM

Deze postdoctorale cursus is verdeeld in 4 modules en wordt afgesloten met een Final Studies Project.

  • Module I - Technologies (Cinema 4D)
  • Module II - Workshops (Animatie, Abstractie TV, Typografie voor schermen en camera-verlichting)
  • Module III - Projecten (Identity en audiovisuele promotie)
  • Module IV - audiovisuele cultuur

DATA PAPIER

Probleem: 4th Edition

Kwalificatie: 3D Motion afgestudeerd aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 8 oktober 2015 tot mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Dinsdag en donderdag van 19u tot 22u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Prijs: € 3480

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces. Het is noodzakelijk om voer het Postgraduaat in Motion 3D hebben afgerond of zijn het nastreven evenwijdig het Postgraduaat in Motion Design of demonstreren ervaring met betrekking tot het milieu van audiovisuele vormgeving, vloeiend (gemiddeld / hoge gemiddelde) van de verwerking gereedschappen (Photoshop) en audiovisuele montage en samenstelling (AfterEffects).

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 14 andere vakken van Bau Design College of Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
3,480 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum