21e-eeuwse digital storytelling

Helsinki Summer School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

21e-eeuwse digital storytelling

Helsinki Summer School

21e-eeuwse Digital Storytelling

ORGANISATOR:

CICERO Leren & Media Education Research Centre, Universiteit van Helsinki

Verwante Degree Programma:

Varhaiskasvatus

DATA:

9.-2017/08/18

PRIJZEN:

600-900 EUR Meer informatie

Met dank aan:

6 ECTS

COÖRDINATOR:

Professor Hannele Niemi

Target studenten

De cursus is bedoeld voor Master's en promovendi uit verschillende disciplines (zoals de sociale wetenschappen, het onderwijs, de geesteswetenschappen en de natuurwetenschappen). Deelnemers moeten enige ervaring van digitale technologieën en / of een belang tot het internet en zijn diensten te integreren, en web-gebaseerde omgevingen voor onderzoek en studie doeleinden (bijvoorbeeld voor het verzamelen van gegevens, reflectie, individueel en gezamenlijk werk, etc.).

Synopsis

Deze cursus heeft als doel om meerdere kanalen voor de lerende gedreven kenniscreatie te bieden door het gebruik van digitale storytelling als een instrument. De cursisten zullen worden betrokken bij de authentieke ervaringen van het ontwerpen, implementeren en evalueren van digitale video verhalen. Ze leren 21-century skills die verband houden met het verhaal te maken en te combineren en te ontwikkelen verschillende literacies en modaliteiten. De cursus zal ook in de praktijk hoe digital storytelling gebruiken voor onderzoeksdoeleinden en als een medium empowerment van leerlingen van verschillende leeftijden en contexten. Ook zullen we gebruik maken van een web-based omgeving waar deelnemers zullen uploaden, delen en bewerken van video verhalen voor individuele reflectie en groepswerk evenals online interactie en samenwerking.

Leerdoelen

De deelnemers zullen de ontwikkeling van de 21e eeuw literacies en vaardigheden die nodig zijn voor het structureren van digitale verhalen in de visuele en tekstuele formaat. Op deze manier zullen zij in staat om de huidige wetenschappelijke en praktische behoeften zoals het invoeren en onderhouden van dialogen met betrekking tot hun akkers en studies actief, creatief en met een kritisch oog te ontmoeten.

Methoden natuurlijk formaat en onderwijs

De cursus bestaat uit lezingen en workshops. Tijdens de cursus zullen de studenten worden betrokken bij individuele en collectieve werk.

Middelen en beoordelingscriteria

Pass / fail: op basis van actieve participatie, groepswerk en presentaties, en het leren dagboek

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
10 dagen
Voltijd
Price
Prijs
600 EUR
600-900 EUR
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan