Leerdoelen.

  • Streven om beginners te helpen bereiken van de volgende doelen:
  • Leggen een solide basis in de basiskennis van de Chinese en krijgen intermediaire uitgebreide vaardigheden in luisteren, spreken, lezen en schrijven.
  • Bereik de taalvoorwaarden invoer van Chinees-geïnstrueerd undergraduate en graduate opleidingen aan Donghua University (HSK 4 boven 210 scores, of HSK 5 boven 180 scores).

Eigenschappen van het programma.

Diverse Leermethode: De minimale grootte van elke klasse is 8 studenten en het gemiddelde is ongeveer 15. Ochtend lessen zal zich richten op de opleiding van luisteren, spreken, lezen en schrijven. Kleurrijke taal praktijken zal worden gehouden in de namiddag, zoals aangepaste training, luister- en spreekvaardigheid oefenen in de taal lab, taal excursies en culturele ervaring.

Periodic Review: Periodieke test zal worden gehouden om de twee tot vier weken om de geleerde kennis te versterken. Studenten die zich niet aan de tests tweemaal continu passeren zal vanaf de Intensive Chinese Program worden teruggetrokken en overgebracht naar de full-time Chinese Language Program!.

HSK Tutorial: HSK zelfstudie, gericht op het verbeteren van HSK examen technieken studenten ', wordt geopend in de derde sessie.

Awards: Studenten die goed presteren zowel academisch en dag wordt de kans om de "Excellent Student Award" of "Progress Award" te winnen en win de bijbehorende prijs te hebben. Excellente studenten kunnen ook worden aanbevolen bij het aanvragen van verdere graad studie of beurzen.

Voordelen voor voortdurende studie: Studenten die met succes het Intensief Chinees programma te voltooien en daarna toetreden tot de Chinese-geïnstrueerd zelf gefinancierde opleidingen aan de Universiteit Donghua kunnen genieten van een eenmalige CNY 2.000 collegegeld waiver in het eerste semester. Als studenten blijven andere Chinese taal programma's te leren, kunnen ze genieten van de aanvraagkosten en collegegeld waiver voor ingeschreven studenten. De voordelen en de bovenstaande awards zijn gelijktijdig van toepassing.

Er zijn drie verschillende Sessions.

  • Session One (Jaar 2015, 8 september ~ 18 december, 15 weken)
  • Sessie Twee (Jaar 2016, 5 januari ~ 29 januari, 4 weken)
  • Sessie drie (Jaar 2016, 8 maart ~ 17 juni, 15 weken)
Opleiding te volgen in:
Chinese

Zie 3 andere vakken van Donghua University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
15 - 42 weken
Voltijd
Prijs
Free
Deadline
Vraag informatie aan
online application form; application materials submission, application fee payment
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
online application form; application materials submission, application fee payment
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
online application form; application materials submission, application fee payment
Einddatum