Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Ons onderwijs is gebaseerd op de communicatieve aanpak. Door de ontwikkeling van de vier vaardigheden - spreken, schrijven, lezen en luisteren - biedt de cursus studenten de nodige instrumenten om de taal te gebruiken en in verschillende situaties in het dagelijks leven te communiceren. Deze communicatieve aanpak wordt aangevuld met de diepgaande studie van de Italiaanse grammatica-structuren, die belangrijk zijn voor het correcte gebruik van de Italiaanse taal. De gebruikte materialen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de belangen van de studenten en in overeenstemming met de richtlijnen die zijn vastgelegd in het gemeenschappelijk Europees kader.

Onze langlopende studenten die specifieke examencursussen willen volgen, kunnen CILS-examens voorbereiden op CIVS-examens op A1 tot C2 van de CEFR.

Methodologie

Aanwezigheid is verplicht. De leerlingen staan ​​centraal in het leerproces; Zij worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan elk deel van de les en worden bewust gemaakt van hun verantwoordelijkheid voor hun voortgang. Na lesuren worden de studenten gevraagd om een ​​persoonlijke studie te voltooien die individueel of groepswerk omvat; Van studenten kan worden verlangd om geschreven werk te doen en lezen of luisteren te begrijpen. Leraren kunnen ook de studenten vragen om taken te voltooien die met moedertaalsprekers praten om de taal in de klas te leren kennen en hun communicatievaardigheden te verbeteren. Tijdens de cursus zetten de studenten twee voortgangstests om de verkregen resultaten te verifiëren en eventuele probleemgebieden te identificeren. Aan het eind van de cursus nemen alle studenten een examen af.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op December 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 - 70 weken
Deeltijd
Locations
Italiƫ - Syracuse
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Italiƫ - Syracuse
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

The Italian Academy in Sicily