1st4sport Level Two Award in Coaching Football Course

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

1st4sport Level Two Award in Coaching Football Course

London South Bank University

We zullen je praktische en theoretische aspecten van coaching van voetbal geven, inclusief hoe je voetbalcoachingsessies voor spelers van alle leeftijden effectief kunt plannen, uitvoeren en evalueren. De kwalificatie bestaat uit acht verplichte eenheden die je 20 credits geven.

Onze cursus wordt erkend als de industrienorm niveau 2 kwalificatie voor het coachen van voetbal door het nationale bestuursorgaan voor voetbal in Engeland, de voetbalbond. De FA is ook de beroepsorganisatie voor voetbalcoaches, die diensten en ondersteuning biedt aan degenen die deze en andere voetbalkwalificaties bezitten.

We hebben de steun van een aantal werkgevers - inclusief de voetbalbonden, clubs, scholen en hogescholen - als de enige kwalificatie voor diegenen die hun carrière willen verbeteren in het coachen van voetbal. De kwalificatie wordt ook onderschreven door het leidende bureau voor coaching, sportcoach UK, omdat het voldoet aan de UKCC-criteria.

Onze cursus is bedoeld om coaches voor te bereiden op een baan in betaalde of vrijwillige rollen als voetbalcoach in lokale amateur-junior / senior clubs, FA Charter Standard-clubs en -scholen, gemeentelijke voetbalwedstrijden van lokale autoriteiten en voetbal in de communautaire regelingen.

Deze cursussen worden gegeven in de Academy of Sports-faciliteiten aan de London South Bank University en op nabijgelegen buitenlocaties voor de praktische elementen.


Toelatingseisen

Je moet de Level 1 Award in Coaching Football hebben behaald en je moet ten minste 16 jaar oud zijn. Je moet ook de FA Law Learning Online 'Laws of the Game' -module hebben voltooid en, meestal verstrekt als onderdeel van het leerprogramma, een FA Emergency Aid Certificate hebben en de FA workshop 'Safeguarding Children in Football' hebben bijgewoond ( leerlingen jonger dan 18 jaar komen in aanmerking om een ​​alternatief voor de workshop te voltooien).


Honoraria en financiering

Neem voor een prijs contact op met de Academy of Sport.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
- Neem voor meer informatie contact op met de Academy of Sport.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates