1st4sport Level One Award in Coaching Football Course

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

1st4sport Level One Award in Coaching Football Course

London South Bank University

Deze kwalificatie is bedoeld om u een inleiding te geven over de praktische en theoretische aspecten van het coachen van voetbal. Het basisniveau van kennis en vaardigheden ontwikkeld door The Football Association zal u toelaten om een ​​goed begrip te ontwikkelen van het veilige, ethische en effectieve beheer en coaching van voetbal voor spelers van alle leeftijden.

De kwalificatie bestaat uit zeven verplichte eenheden die je zeven punten geven. Het wordt erkend als de industrienorm niveau 1 kwalificatie voor het coachen van voetbal door het nationale bestuursorgaan voor voetbal in Engeland, de voetbalbond. De FA is ook de beroepsorganisatie voor voetbalcoaches, die diensten en ondersteuning biedt aan degenen die deze en andere voetbalkwalificaties bezitten.

Onze cursus heeft de steun van een aantal werkgevers, waaronder voetbalbonden, clubs, scholen en hogescholen, als enige kwalificatie voor diegenen die een carrière in coaching willen beginnen. Het wordt onderschreven door het leidende bureau voor coaching, sportcoach UK, omdat het voldoet aan de UKCC-criteria.

Als onderdeel van deze cursus ontvangt u ook een FA Emergency Aid Certificate en FA workshop 'Safeguarding Children in Football'.

Deze cursus wordt gegeven aan de Academie voor Sportfaciliteiten van de London South Bank University en wordt gegeven door uitzonderlijke docenten met jarenlange ervaring in de sector.


Nieuwe data zijn binnenkort beschikbaar.


Honoraria en financiering

De prijs van de cursus is £ 200.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
200 GBP
De prijs van de cursus is £ 200.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates