Lees de Officiële Beschrijving

Deze kwalificatie is bedoeld om u een inleiding te geven over de praktische en theoretische aspecten van het coachen van voetbal. Het basisniveau van kennis en vaardigheden ontwikkeld door The Football Association zal u toelaten om een ​​goed begrip te ontwikkelen van het veilige, ethische en effectieve beheer en coaching van voetbal voor spelers van alle leeftijden.

De kwalificatie bestaat uit zeven verplichte eenheden die je zeven punten geven. Het wordt erkend als de industrienorm niveau 1 kwalificatie voor het coachen van voetbal door het nationale bestuursorgaan voor voetbal in Engeland, de voetbalbond. De FA is ook de beroepsorganisatie voor voetbalcoaches, die diensten en ondersteuning biedt aan degenen die deze en andere voetbalkwalificaties bezitten.

Onze cursus heeft de steun van een aantal werkgevers, waaronder voetbalbonden, clubs, scholen en hogescholen, als enige kwalificatie voor diegenen die een carrière in coaching willen beginnen.

Als onderdeel van deze cursus ontvangt u ook een FA Emergency Aid Certificate en FA workshop 'Safeguarding Children in Football'.

Deze cursus wordt gegeven aan de Academy of Sport-faciliteiten van de London South Bank University en wordt gegeven door uitzonderlijke docenten met jarenlange ervaring in de sector.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 22, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
Prijs
225 GBP
De prijs van de cursus is £ 225.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019