Voltooi diploma in moderne gastronomie
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
38 weken
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Of je nu een schoolverlater, universiteitsverlater, carrièrewisselaar of professionele kok bent, dit diploma geeft je een compleet en uitgebreid begrip van klassieke en moderne kooktechnieken, waaronder het bereiden en koken van brood, gebak, vlees, vis en groenten. Bovendien zullen degenen die ons complete diploma in moderne gastronomie volgen, vertrekken met zowel gedegen kennis als praktische ervaring die is opgedaan tijdens onze modules Nutrition & Plant-Based Food en Artisan Food Production, beide de enige cursussen in hun soort in het VK.
Je tijd die je bij ESFW zorgt ervoor dat je meer dan 1200 uur fulltime studie ESFW , waarvan het overgrote deel volledig hands-on is, maar ook bezoeken aan boerderijen, molens, slagers, bakkers en melkfabrieken omvat, evenals tijd met een aantal van de beste chef-koks en voedingsdeskundigen van het land, naast onze eigen ervaren docenten.
Alle cursussen zullen onze Chef's Essential Kit, al het eten en lesgeld bevatten, evenals de kans om te profiteren van stages, workshops voor het maken van cv's, branchespecifieke netwerkmogelijkheden en een opleiding van een school die regelmatig wordt verkozen tot een van de beste in de wereld. UK.
Voor wie is de cursus geschikt?
- Voedselprofessionals
- Professionele koks
- Aspirant-koks
- Privékoks
- Carrière veranderaars
Vaardigheden die u leert tijdens ons complete diploma in moderne gastronomie:
- Een uitgebreid begrip van alle aspecten van professioneel koken (inclusief vlees, vis, groenten, soepen, bouillon, sauzen, garnituren, moderne techniek en nog veel meer)
- Een uitgebreid begrip van professionele patisserie (inclusief basis- en verrijkt deeg, basis- en geavanceerd brood, chocolade- en suikerwerk, vaste en bevroren desserts, sauzen, sponzen, gelaagde taarten, klassieke desserts en nog veel meer)
- A Foundation in Nutrition & Plant-Based Food (inclusief moderne plateertechnieken, foodstyling, alternatieve eiwitten, koken met noten en zaden, voedingsworkshops, gezond tussendoortjes en nog veel meer)
- Een basis in ambachtelijke voedselproductie (inclusief zuivel, kaasmaken, charcuterie, jammen & conserveren, fermenteren, ambachtelijke broodproductie en nog veel meer)
- Een cursus van een week over het starten van een levensmiddelenbedrijf
- WSET niveau 2 wijnstudies
- Bezoeken aan een boerderij
- Gastchef-demonstraties
- Stages
Waarom voor ons kiezen?
- De enige cursus in zijn soort in Europa
- Deskundig onderwijs door ervaren koks
- Gevestigde en oudste kookschool in het VK
- Kleine klasgroottes
- Training op het werk
- Stages
- Uitstekende carrièrevooruitzichten
Certificaten en kwalificaties
Edinburgh School of Food & Wine is volledig geaccrediteerd door ICAS en wordt continu beoordeeld en herzien om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de normen die zij stellen.
Na succesvolle afronding ontvangt elke student:
- Voltooi diploma in moderne gastronomie
- Diploma in professionele kookkunst
- Diploma in professionele patisserie
- Foundation in Nutrition & Plant-Based Food
- Stichting in artisanale voedselproductie
- Certificaat voor het starten van een levensmiddelenbedrijf
- WSET-niveau 2
- REHIS Elementary Food Hygiene Certificate
Rooster
- Opleiding: voltijds | maandag tot vrijdag
- Uren: 30 uur per week
- Tijd: 10.00 - 16.00 uur
- Duur: 38 weken
Financiering beschikbaar
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Expert in digitale hulpmiddelen in toerisme- en gastronomiejournalistiek van de Rey Juan Carlos Universiteit: van sociale netwerken tot neuromarketing
- Madrid, Spanje
- Alcorcón, Spanje + 3 meer
Universitaire uitbreidingscursus Ontwerp van lactosevrije menu's in restaurants
- Madrid, Spanje
- Alcorcón, Spanje + 3 meer
Universitaire uitbreidingscursus Creatie van een gastronomisch merk
- Madrid, Spanje
- Alcorcón, Spanje + 3 meer