Technisch diploma in culinaire kunsten
Institute Of Technical Education
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Singapore, Singapore
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Aug 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Zijn cursus biedt studenten de vaardigheden en kennis om een restaurant op te zetten en te exploiteren en de culinaire activiteiten, dinerevenementen, in- en verkoop, F & B-budget, personeel te beheren en onderzoek en ontwikkeling uit te voeren om het nieuwe menu en de concepten een Frans restaurant te introduceren.
Afgestudeerden met een technisch diploma culinaire kunsten kunnen worden aangesteld als Chef De Partie / Station Chefs, Restaurant Supervisors, Assistant Restaurant Managers door restaurants en eet- en drinkgelegenheden in hotels. Chef De Partie / Station Chefs, Restaurant Supervisors, Assistant Restaurant Managers met werkervaring en goede prestaties zullen uitstekende carrièremogelijkheden hebben voor Assistant Head Chefs / Sous Chefs en Restaurant Managers.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Professioneel gebak en gebak
- Sisak, Kroatië
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Toronto, Canada