French Pastry Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Yssingeaux, Frankrijk
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 maanden
Tempo
Full time
Collegegeld
EUR 10.770 / per course *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* netto prijzen.
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Een cursus ontworpen voor mensen die gepassioneerd zijn door Franse patisserie en trendy desserts. Onder begeleiding van experts wordt u meegenomen op een zoete reis om unieke texturen, smaken en technieken te ontdekken, evenals de geheimen van Frans gebak.
Met toegepaste theorie verspreid over het programma, plus een excursie en sessies gewijd aan ontwerp en fotografie, zul je de vaardigheden verwerven om je gebak voor te bereiden en te etaleren.
Vacatures en carrièremogelijkheden:
- Ondernemer
- Banketbakker
- Gebak ontwerp
- Lab productie
- traiteur
Programmastructuur:
French Pastry Arts Fundamentele technieken: 4 weken
Brood & Viennoiserie: 1 week
Chocolade & Entremets: 2 weken
Restaurant Desserts: 1 week
Duur: intensieve hands-on training van 2 maanden
data:
6 juli 2020-28 augustus 2020/1 maart 2021-23 april 2021
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Professioneel gebak en gebak
- Sisak, Kroatië
Certificate III in Baking
- Darwin, Australië
French and Italian Pastry Arts Diploma
- Parma, Italië
- Colorno, Italië