Certificaat III in Commercial Cookery
Wells International College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Sydney, Australië
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jan 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenactiviteiten gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Gebruikmakend van discretie en beoordelingsvermogen, werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te sturen. Deze kwalificatie biedt een Pathway om als commercieel kok te werken in restaurants, hotels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.
De diversiteit van werkgevers omvat restaurants, cafés, clubs, pubs, coffeeshops en cateringbedrijven, evenementenlocaties of organisaties die hun eigen catering organiseren. Werk kan ter plaatse worden uitgevoerd op locaties, commerciële keukens of op locatie voor buitenevenementen of een combinatie van beide.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Skills Competency Award in bakken en gebak
- Santa Barbara, Verenigde Staten
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Certificaat in bakken - Pre-Employment
- Toronto, Canada