Certificaat III in Commercial Cookery
Durban International College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Adelaide, Australië
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jan 2024
Invoering
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenactiviteiten gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Gebruikmakend van discretie en beoordelingsvermogen, werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te sturen.
Deze kwalificatie biedt een Pathway om als commercieel kok te werken in restaurants, hotels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.
Studenten moeten 25 competentie-eenheden voltooien om deze kwalificatie te behalen. Op het moment van publicatie zijn er geen beroepsvergunningen, certificering of specifieke wettelijke vereisten van toepassing op deze kwalificatie.