CULINAIR MANAGEMENT
Chippewa Valley Technical College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Online USA
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De foodservice-industrie is een van de belangrijkste werkgevers in de regio en CVTC beantwoordt de vraag naar deze carrières met een nieuwe tweejarige Associate degree Culinary Management. Carrières in de culinaire industrie zijn uitdagend en gevarieerd, met veel doorgroeimogelijkheden. Het Culinary Management-programma van CVTC bereidt je voor op een carrière als lijnkok, souschef, restaurantmanager, foodservicemanager of bakker.
De associate degree Culinary Management bereidt leerlingen voor om theorie en managementvaardigheden te implementeren in de richting van professionele voedselbereiding en servicenormen in een steeds veeleisende markt. Studenten leren basis- en geavanceerde culinaire technieken, menuplanning, drankbeheer, restaurantactiviteiten, voeding, inkoop, kostenbeheersing en toezicht op de foodservice. Een verplichte stage zal het mogelijk maken om deze vaardigheidsdemonstraties te oefenen in een hospitality-omgeving buiten de campus. Afgestudeerden hebben veel uitzonderlijke werkgelegenheidskansen, lokaal of waar hun loopbaan hen ook brengt.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Graduate Certificate in hotel-, resort- en restaurantbeheer
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diploma in voedsel- en drankbeheer - restaurantbeheer
- Toronto, Canada
Culinary Arts Restaurant Management Certificaat
- Oakland, Verenigde Staten