Bakken en gebak Arts
St. Louis Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
St. Louis, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Met dit programma kunnen studenten de nodige theoretische en praktische kennis opdoen om een succesvolle banketbakker te worden. Concepten van baktheorie en voeding; brood, broodjes en bakkerijen; productie gebakstechnieken; en taartproductie en -decoratie zal de basis leggen voor essentiële gebakgerelateerde vaardigheden.
Gevorderde lessen in ambachtelijk en decoratief brood; ijs en bevroren desserts; chocolaatjes en pralines; eigentijdse geplateerde desserts; en pronkstukken en banketbakkerskunst zullen een gespecialiseerde opleiding in specifieke concentratiegebieden voor de aspirant-banketbakker mogelijk maken. De laatste cursus, Baking and Pastry Arts Capstone, geeft de student een realistische simulatie van wat hij kan verwachten bij het afstuderen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Certificaat in bakken - Pre-Employment
- Toronto, Canada
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Toronto, Canada