Associate in Applied Science in Culinary Arts
Henry Ford College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Detroit, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Blended, Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* 2021-2022 collegegeld wordt aangekondigd
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De Associate in Applied Science in Culinary Arts biedt kansen voor studenten om karakter, leiderschap en technische vaardigheden op te bouwen die nodig zijn voor succes in de wereldwijde industrie van gastvrijheid en toerisme. Ga voor een vierjarige opleiding in Hospitality Management verder in de Bachelor of Science in Culinary Arts van Henry Ford College .
Programma leerresultaten
Na succesvolle afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om:
- Voer een menu uit van start tot finish in overeenstemming met ACF categorie F en G-normen voor eetbare warme en koude gerechten.
- Relateer restaurantoperaties en -scenario's met FDRP-normen en -procedures.
- Beoordeel op basis van MLCC- en MRA-normen wanneer en hoe bier, wijn en sterke drank worden geserveerd in een vergunninghoudende instelling
- Op basis van NRI-normen, beslissen hoe met verschillende soorten voedsel om te gaan om door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen.
- Neem professioneel werkgedrag op voor 300 uur begeleide stage.
- Organiseer voorbeelden van verschillende segmenten (Non-Commercial, Logies, Sport & Vrije tijd, Restaurant, Casino) en vacatures in de Horeca.
Carrièremogelijkheden
In combinatie met diverse werkervaring op lijnniveau, wil de student die deze graad afrondt misschien overwegen om een toezichthoudende of managementpositie op instapniveau te overwegen op deze gebieden:
- Full-service hotels
- Resort- en reisbestemmingen
- Fijne restaurants
- Gezondheidszorg
- Hogeschool en universiteit dineren
- casinos
- Conferentiecentra
- Verkoop en marketing van levensmiddelen
- School Food Service
- catering
- Casual restaurants
- Sport-, vrijetijds- en evenementenservices
accreditatie
De Culinary Arts Associate in Applied Science is geaccrediteerd door de American Culinary Federation Education Foundation Accrediting Commission (ACFEFAC) . De afdeling heeft ook de Exemplary Program Award verdiend die de hoogste educatieve normen symboliseert die door de ACFEFAC worden erkend. De prijs wordt uitgereikt aan programma's die hebben bewezen consistent te voldoen aan alle ACFEFAC-accreditatievereisten, samen met uitstekend beheer van het programma. ACFEFAC wordt erkend door de Council on Higher Education Accreditation (CHEA).
Instructeurs ontvangen training en certificeringen van het American Hotel & Lodging Educational Institute, The National Restaurant Association Educational Foundation, de Federation of Dining Room Professionals en de American Culinary Federation.
Aanvullende programmavereisten
Officieel HFC -koksuniform moet worden gekocht voordat de lessen voor culinaire laboratoriumcursussen beginnen - neem contact op met de afdeling over het proces om uniformen te bestellen. Bezoek de Hospitality Department in M-163 in het Culinary Arts & Student Center-gebouw, of online op https://culinary.hfcc.edu/ voor uniforme bestelinformatie.
2020-2021 Collegegeld
Collegegeld per credit uur In district | Niveau 100 en 200 $ 101.50 | Niveau 300 en 400 $ 200 |
Buiten het district | $ 177 | $ 265 |
Buiten de staat | $ 257 | $ 350 |
Internationale studenten | $ 257 | $ 350 |
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
AAS in culinaire kunsten
- Jersey City, Verenigde Staten
- Union City, Verenigde Staten
Associate Science Degree in culinaire kunsten
- Riverside, Verenigde Staten
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Verenigde Staten