Associate Applied Science in Baking & Pastry Optionof
York County Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Wells, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De volgorde van cursussen in dit programma begint in het herfstsemester. Studenten die in de lente of zomer binnenkomen, zullen waarschijnlijk langer dan twee jaar nodig hebben om het programma te voltooien.
Voortbouwend op een basis in culinaire kunsten, moedigt de Baking & Pastry Option studenten aan om hun volledige reeks klassieke vaardigheden uit te breiden. De routinematige beoefening van fundamentele technieken en procedures en creatieve en artistieke culinaire creaties in de kook- en baklaboratoria zal bekwaamheden ontwikkelen in een breder scala aan culinaire inspanningen. Naast het opbouwen van expertise in de keuken, richt het programma zich ook op de managementconcepten die nodig zijn om een succesvolle banketbakker, dessertchef of eigenaar van een bakkerijbedrijf te zijn. Cursussen zoals personeels- en financieel beheer en menuontwerp, inventaris en kostenbeheersing zullen studenten voorbereiden op het beroep van culinaire en bakkerskunst.
Afgestudeerden zullen worden voorbereid op een carrière in verfijnde restaurants, als leden van banketbakkers- en bakteams, en als eigenaren van een bakkerij of kleine bedrijven en vooruitstrevende culinaire functies, waaronder banketbakkers, dessertchefs en bakker.
Degenen die verder willen kijken dan de keuken, zullen de kennis en vaardigheden hebben om een carrière in de eetkamer na te streven en de ervaring te ontwikkelen om bakkerijmanager te worden.
Na succesvolle afronding van de Associate of Applied Science-graad in Culinary Arts Baking and Pastry Option, kunnen afgestudeerden:
Demonstreer de veilige omgang en opslag van voedsel en keukenapparatuur.
Plan menu's die passen bij de schaal en financiën van verschillende commerciële en professionele instellingen.
Analyseer hedendaagse zakelijke en financiële kwesties van een professionele keuken.
Erken de waarde van diversiteit in meningen, waarden, capaciteiten en culturen in een professionele keukenomgeving.
Zowel zelfstandig als als teamlid opereren in een professionele keukenomgeving.
Ontwikkel beleid dat is ontworpen om de financiële doelen van een professionele keuken te bereiken.
Creëer gerechten met behulp van de klassieke kook- en baktechnieken die de basis vormen van de professionele keuken.
Leg de technieken, wetenschap en kunstzinnigheid uit achter de bereiding van brood, cake, gebak en dessertgerechten in een professionele keuken.
Bereid gerechten en menu's voor op een diversiteit aan culturele voorkeuren en behoeften.
Bereid gerechten en menu's voor op specifieke gezondheids- en voedingsbehoeften.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Online Canada
- Toronto, Canada